Manchester United manager Erik ten Hag med Miguel Gutierrez i en sirkel oppe til høyre!

Manchester United har styrket interessen for Girona-stjerne Miguel Gutierrez og vil parkere Arsenal som har hatt 22-åringen på radaren lenge.

Gutierrez som har en haug med U21 landskamper for Spania kan spille venstreback eller lenger fremme på midtbanen ,fortsatt på venstre. Han er født i Madrid og tilbrakte tid i Getafes ungdomlag før Real Madrid fanget ham opp som tenåring.

Les: Tirsdag klokken 23.15 kan Solskjær få tilbud om et av karrierens tøffeste oppdrag

Miguel Gutierrez fikk til slutt opprykk til Real Madrids seniorlag i 2022, men spilte bare 10 førstelagskamper for de spanske gigantene før han dro den sommeren. – Girona hentet ham for bare 4 millioner euro. – Et kjøp omtalt som et av av La Ligas beste.

Girona ligger for øyeblikket på 3.plass i La Liga og er fortsatt mot alle odds forsatt med i gullkampen. – En del av æren for det er tildelt Miguel Gutierrez som har fra defensiv posisjon sørget for ett mål go seks assists på 33.kamper.

Gutierrez blir kanskje ikke for mye lenger i Girona, siden store klubber står i kø for hans tjenester. Både Arsenal og Manchester United var frempå allerede i i vinterens overgangsvindu. – Det var før Sir Jim Ratcliffe sitt kjøp av godkjent av Premier League.

Arsenal var den som ville «vinne» en overgang, men nå ifølge Sunday Mirror har Sir Jim Ratcliffe bestemt seg for å lande Miguel Gutierrez. – Og Storbritannias rikeste pleier å få det som han vil. Ratcliffe er villig til å bruke sin enorme økonomiske makt for å hjelpe Man Utd med å vinne jakten på den ettertraktede spanjolen.

Kjøpet av Gutierrez vil signalisere slutten på Tyrell Malacias opphold i England. Erik ten Hag presset på for at Manchester United skulle signere den nederlandske venstrebacken sommeren 2022.

Tyrell Malacias er skadet, det samme har Luke Shaw vært en stor del av sesongen. Ten Hag blitt tvunget til å bruke slike som Diogo Dalot og Victor Lindelof som venstreback.

Les: Hva er vitsen med å jobbe for Manchester United hvis du ikke kan ha privatsjåfør?