Thomas Tuchel på vei ut og Xabi Alonso blir værende der han er

Thomas Tuchel vil neppe bli husket i Bayern hvis ikke Champions League-trofeet busses til München i mai. 3-2 tapet mot Heidenheim etter 0-2 ledelse, var nok et nytt bunnpunkt for den tidligere Dortmund-treneren. For Bayern-supporterne blir det ekstra smertefullt når dette kommer samtidig med at en tidligere Bayern München-stjerne fratar klubben den ene rekorden etter den andre.

På lørdag dro Bayer Leverkusen og Xabi Alonso hjem fra Berlin med 0-1 seier mot Union Berlin. For legenden som har båret drakta til Liverpool, Bayern München og Real Madrid, var dette den 28. kampen på rad uten tap i Bundesliga. For å forklare hvor ekstremt denne prestasjonen er, Bayern München, den totalt dominerende klubben i Tyskland i over et tiår, har prestert det samme, men vi må tilbake til 2013/14-sesongen for å finne en tilsvarende seiersrekke som Alonsos (for øvrig sesongen før Alonso signerte med Bayern).

LES: Glem Palmer, Rice, Maddison og Kudos – Liverpool har sesongens beste signering

Forrige tap for Leverkusen husker vi knapt (mot Bochum forrige sesong), totalt denne sesongen har klubben i alle konkurranser med Alonso ved roret vunnet 41 kamper på rad.

Alt du trenger å vite: Bayer Leverkusen – Werder Bremen

ENGELSKE KLUBBER: Fire angrepsspillere har gitt Virgil van Dijk ekstra trøbbel