Har fått seg nye kompiser. (foto: united, twitter)

Mønsteret til den franske spissen Anthony Martial har vært som følger egentlig helt siden han ble kjøpt av Manchester United for 60 millioner euro fra Monaco sommeren 2016. Slapt spill i en tre, fire kamper helt til presse, fans og manager begynner å lure, så kliner han til med noen spektakulære mål og noen strålende kamper, for så å skli tilbake igjen til likegyldighet.

Denne sesongen har 28 åringen i tillegg slitt med skadeproblemer og er bare notert for to mål og en assist på 19 kamper. Martial sin kontrakt løper frem til sommeren og det ser ikke ut til at Manchester United, som har opsjon på et år til, kommer til å benytte seg av den retten.

Les: Supertalent Cavan Sullivan har valgt klubben som kan gjøre han til verdens beste midtbanespiller

Folkene til Anthony Martial ser etter klubber hvor han kan passe inn. La Gazzetta dello Sport at Martial er tilbudt Inter Milan, hvor det sies å være usikkert om Marko Arnautovic (34) og Alexis Sanchez (35) blir værende. Arnautovic er på lån fra Bologna frem til sommeren, mens kontrakten til Sanchez går ut ved sesongslutt.

Martial har siden han kom til Mancheseter United i 2015 scoret 90 mål og 50 målgivende på 317 kamper. Han har vært på et kort lån hos Sevilla.

Les: Biffer opp lønna til Rodri