Det er fortsatt kraft i Ousmane Dembélé

Newcastle er Premier League sitt svar på Brann, med unntak at de er stappfulle av penger. – Begge ligger nest sist på tabellen og faren for nedrykk er absolutt reell. – Selv vikaren Graeme Jones som overtok etter at manager Steve Bruce fikk sparken sier det haster med ny manager og nye spillere.

Foot Mercato, skriver i dag at Newcastle ønsker å bruke noen av sine oljemillioner på en spiller som slettes ikke er et sikkert kort Barcelona stjerne Ousmane Dembele. – Dembele som har kontraktsutløp i sommer skal overbevises at det beste for hans lommebok er å ikke forlenge, Barcelona har tilbudt en utvidelse av kontrakten, men med vesentlig lavere lønn enn det han får i dag.

Les: Timer etter Manchester Uniteds knusende Tottenham seier tok Antonio Conte sagaen en overraskende vending

Newcastle tilbyr en femårskontrakt verdt 145 millioner kroner i året og hvis han ikke forlenger og kommer gratis, et års lønn som «sign on bonus».

Pr i dag tjener Ousmane Dembele 100 millioner kroner i året og han skal være fast bestemt på å klore seg fast på Camp Nou og endelig bevise han er verdt alt oppstyret. – Dog kan det bli vanskelig i og med franskmannen er vel vitende om at en rekke klubber som Juventus, Paris Saint-Germain, Manchester United og Liverpool er interesserte.

Fristelsen kan bli for stor når en avtale verdt nesten en milliard ligger på bordet. – Det skal ikke være noen betingelser knyttet til nedrykk i avtalen. – I så fall vil Ousmane Dembele bli Championships best betalte spiller med god margin.

Les på F7: Apple er ikke lenger verdens mest verdifulle selskap