Blir nok flere Serie A-spillere som løper ut i Spurs drakt fremover.. (foto: conte, twitter)

Det er ikke bare engelsk media som jager oppsigelse av managere, ryktene fyres opp av klubbene selv. Historien viser tydelig at desperasjon på styrerommet ikke fører til selvinnsikt, men et tupp i ræva til manageren (og milllioner i kompensasjon). Tottenham har de siste årene her gått foran som et forbilde.

På lørdag sto det mellom Tottenham og United i London, med en tilsvarende viktig kamp mellom Nuno Santo og Solskjær. Begge har klubbstyret sitt som sitter å vrir seg i Chesterfield stolen, og venter på riktig timing for å trykke på katapultknappen James Bond yndet å bruke i bilen sin da han skal kvitte seg med brysomme passasjerer.

Les: Selv vikaren sier at det haster for Newcastle

United sendte sine eldste spillere mot Kane og gjengen, og dundret på til 0-3 seier. Solskjær hadde reist seg på mesterlig vis etter gigantsmellen mot erkerival Liverpool, Santo fortsatte svalestupet etter en råsterk start på sesongen.

Kom sent inn og er på vei tidlig ut. (foto: tottenham, twitter)

På søndag hevdet The Telegraph at Santo var på vei ut porten hos Tottenham med 17 kamper og 1, 65 poeng i snitt. Litt tidlig å sparke manageren i begynnelsen av november? Tottenham ventet med Mourinho til januar, og angrer fortsatt på dette.

For oss er det en god dose galskap å sparke en manager noen få måneder ut i sesongen, da vi gjentatte ganger har sett at sesongen er lang nok til at oppturer kan komme for fullt etter nyttår. Likevel, når regjerende Serie A-mester Antonio Conte vaker rundt og venter på den perfekte muligheten i ligaen med de heftigste overgangsbudsjettene (og lønningene) , da kan Tottenham presses til å agere nå. Vi nærmer oss en godt timet landslagspause i november, perfekt for det optimistiske managerskiftet.

Conte unplugged. (foto: inter, twitter)

Ifølge Sky Sports var Conte i dialog med Tottenham allerede i sommer før Nuno Santo fikk jobben. Da ble den tidligere Inter manageren og Levy ikke enige om betingelsene og prosjektet. Spurs direktør Fabio Paratici har tidligere jobbet med Conte, Sky Sports hevder Conte nå er klar for å ta jobben.

Men ikke uten en viktig betingelse: Garanti om store investeringer i vinterens overgangsvindu, en tid på året der de andre storklubbene stort sett venter med investeringene til sommeren.

Kortene er lagt på bordet.

OPPDATERT: Santo fikk sparken november.

OPPDATERT II: Bekreftet: Antonio Conte er tilbake for å gjeninnta tronen i Premier League

Les: James Rodriguez ble grisetaklet, fikk selv gult kort og gikk helt bananas