Merde.

Når verdensborgeren Zlatan prater foran mikrofonen, kommer det alltid ut i overskrifter. Vi henger oss på for underholdningens skyld, men i tilfellet Mbappé mener vi det svenske fotballikonet er inne på noe.

Zlatan var mellom 2012 og 2016 en av PSGs største profiler, der han siste sesong avsluttet oppholdet i Paris med 38 scoringer og 13 assists på 31 seriekamper. 40-åringen følger fortsatt PSG tett, og kommer med et råd til Pochettino om hvordan PSG skal få 22-åringen Mbappé til å «nærme seg Zlatans storhet i PSG-drakt».

Les: Sky Sports: Conte takker ja hvis han garanteres å vinne overgangsvinduet

-Jeg elsker Mbappé, men det han leverer er ikke nok ennå. Han er for komfortabel i sonen sin. Han mangler å gå på litt, for da vil han bli enda bedre enn han er nå, begynner Zlatan til i TV-programmet Telefoot.

-Han skal kjenne smaken av blod. Du blir nødt til å være omgitt av mennesker som sier at du ikke er bra nok for at du kan utvikle deg. Du skal ikke være omgitt av dem som sier du er den beste, kommer det fra vismann Zlatan.

Trenge ikke at andre forteller hvor god du er, Zlatan klarer det fint selv. (foto: milan, twitter)

Mbappé står denne sesongen med 6 scoringer og 8 assists på 14 kamper. Zlatan mener det er på tide å ikke være så pinglete med 22-åringen, Pochettino.

Les: Selv vikaren sier at det haster for Newcastle