Harry Maguire (foto: united, twitter)

Manchester United har forsøkt å få Harry Maguire til å slutte lenge nå, men har så langt ikke lykkes. – Backen som fortsatt har sin plass på det engelske landslaget befinner seg mye på benken for Manchester United om dagen.

Manager Erik ten Hag har i et møte for et par uker siden signalisert for sin kaptein at det er langt frem til han kan forvente å være i førsteelleveren. – Faktisk er han nå i 3.dje rekke.

Les: Uforståelig Manchester City lar Barcelona vinne

Mason Mount er i motsatt situasjon i Chelsea, han er en av få som nyansatt manager Mauricio Pochettino ønsker å beholde, mens midtbanespilleren, som har vært i klubben siden 2019 ikke har så langt vært villig til å signere en forlengelse på sin kontrakt som går ut neste sommer.

The Mirror melder at Manchester United har kommet opp med en ide som de tror vil fly. Harry Maguire til Chelsea som en del av avtalen for Mason Mount. – Det vil sikkert ligge en halv milliard i mellom.

Les: Vil bruke Mendy i spektakulær byttedeal

Maguire sin kontrakt i United går ut om to år.

Ifølge The Telegraph og Manchester Evening Standard har Mason Mount tatt valget. United-ledelsen og 24-åringen har gjennomført forhandlinger der partene har blitt enige om de personlige betingelsene.