Det blir litt mindre kaos nå som det er avgjort at Lionel Messi ikke fortsatter i Paris Saint-Germain når hans kontrakt går ut på dato i slutten av måneden.

Lørdag kveld kunngjorde Paris Saint-Germain at Lionel Messis tid i klubben nærmer seg slutten.

Les: Pochettino har fått sitt defensive «midtbane-villdyr»

En argentiske verdensmesteren har tilbrakt to sesonger i klubben, vunnet Ligue 1-tittelen i begge sesongene, men ikke oppnådd det endelige målet om å vinne Champions League.

«Etter to sesonger i den franske hovedstaden, vil Leo Messis eventyr med Paris Saint-Germain ta slutt ved avslutningen av 2022/23-sesongen»

«Klubben ønsker å gi sin varmeste takk til den syv ganger Ballon d’Or-vinneren, som også løftet en Trophee des Champions og to Ligue 1-titler med Les Rouge et Bleu.

«Paris Saint-Germain er stolt over å ha hatt den beste fotballspilleren gjennom tidene i sine rekker og ønsker Leo mange flere suksesser for resten av karrieren.»

Nasser Al-Khelaifi, styreleder og administrerende direktør i klubben, delte en personlig melding til fotballspilleren.

«Jeg vil gjerne takke Leo Messi for hans to sesonger i Paris,» sa Al-Khelaifi.

«Å se en syv ganger Ballon d’Or-vinner i Les Rouge et Bleu og på Parc des Princes, å vinne back-to-back Ligue 1-titler og inspirere våre yngre spillere har vært en fornøyelse.

«Hans bidrag til Paris Saint-Germain og Ligue 1 kan ikke undervurderes, og vi ønsker Leo og hans familie alt godt for fremtiden.»

LES OGSÅ: Det STORE spørsmålstegnet hos Man United ble definitivt ikke mindre

Messi takker PSG for de to siste sesongene
Spilleren delte også noen tanker gjennom den offisielle klubberklæringen, og takket PSG for muligheten.

«Jeg vil gjerne takke klubben, byen Paris og dens folk for disse to årene,» sa Messi.

«Jeg ønsker deg alt godt for fremtiden.»