Antonio Conte

Tottenham følger opp sitt ønske om å beholde din suksessrike manager også etter hans kontrakt går ut til sommeren med å tilby en svært god lønnspakke og som La Repubblica melder en «nesten ubegrenset tilbake til markedet».

The Telegraph meldte for noen dager siden at Tottenham ønsker å tilby Antonio Conte en ny kontrakt. – De har det nemlig travelt. Juventus som den italienske manageren har enorm lojalitet til etter å ha tilbragt neste hele sin aktive karriere hos den gamle dame ønsker å hente han tilbake til klubben som manager for andre gang. – Conte ledet klubben som manager i tre år før han overtok som landslagssjef for Italia i 2014.

Les: The Telegraph: Nassef Sawiris har satt Mauricio Pochettino øverst på ønskelista

Signalene til sjefene i Tottenham har vært tydelige egentlig siden før Antonio Conte ble ansatt. Han vant Serie A med Inter Milan, men valgte rett etterpå, sommeren 2021, å si opp på grunn av manglende resurser. – London klubben har ikke tenkt å la «Det beste som har skjedd på veldig lenge» gå på grunn av manglende resurser.

Lønna som nå ligger på bordet skal være på 20 millioner euro i året og med et budsjett for spiller kjøp på 200 millioner euro.

Les: Gjør klart nytt tilbud til Thomas Frank

Conte tok over Tottenham i november i fjor. Hans nåværende kontrakt, verdt €15 millioner i året, utløper i 2023.

Tottenham ligger for øyeblikket på 3.plass i Premier League. – I kveld møter de Manchester United på Old Trafford som for tiden befinner seg på 5.plass.