Kaptein Ødegaard og Martinelli vet de har en god plan. (foto: arsenal, twitter)

Har tatt Arsenal til toppen av Premier League

Det er interesse for Arsenals tekniske direktør Edu Gaspar fra «to eller tre» store europeiske klubber, ifølge Romano.

Det har ikke alltid gått på skinner for Edu siden han returnerte til Nord-London, men nå går det strålende for ham og klubben, med Mikel Artetas lag som topper Premier League-tabellen etter 10 kamper, og har vunnet ni av dem.

SISTE: Avslår ny kontrakt fra Chelsea

Signeringen av Gabriel Martinelli fra det brasilianske Ituano har vært en genistrek, og spillere som Martin Ødegaard, Gabriel Jesus, William Saliba og Aaron Ramsdale har alle vist seg å være smarte signeringer.

Omdømmet til Arteta forbedres raskt, og det samme gjør Edu, som etter sigende begynner å tiltrekke seg mye oppmerksomhet over hele kontinentet.

Edu Gaspar har gått gradene i Arsenal

Transferguru Fabrizio Romano rapporterer at «to eller tre klubber» diskuterer Edu internt og utforsker muligheten for å friste ham bort fra Arsenal, imponert over hans visjon, ambisjoner og ideer.

Arsenal-fansen vil imidlertid være fornøyd med at rapporten også sier at Edu fortsatt er helt fokusert på sin nåværende klubb og jobber aktivt med nye signeringer og kontraktsforlengelser for øyeblikket.

LES OGSÅ: Liverpool-spiller hånet av Specsavers(!) etter Ballon d’Or

Ingen samtaler har funnet sted for Edu med noen annen klubb, og brasilianeren har ikke antydet at han vil forlate Arsenal. Men tror vi kan med sikkerhet si at Chelsea er en av klubbene som er på jakt etter en ny fotballdirektør.

Arsenal spiller ikke i Premier League denne uken, men møter PSV på Emirates i Europa League torsdag kveld. Både Edu og Arteta ønsker å forbli ubeseiret etter å ha vunnet sine tre første gruppespillkamper. To av dem mot Bodø/ Glimt.