(c) Bilde: Stabæk Mats Solheim

Selv ikke seriemester Molde har i det siste tatt flere poeng enn Stabæk, etter å være i faresonen i sommer befinner de seg på 8.plass med en kamp igjen av årets sesong. – Nå henter de hjem den meget populære nordmannen Mats Solheim som akkurat var med å ta bronse i Allsvenskan med Hammarby. 

Det er en rørt tidligere Sogndal spiller som nå er tilbake etter å ha blitt hyllet av fansen i Sverige. «Jeg fikk gåsehud. Det ble veldig emosjonelt for meg. Jeg begynte å grine, avslutninga var så spesiell. Hele stadion reiste seg, de visste det var det siste de fikk se fra meg»

Les: Mats Solheim reiser hjem fra Sverige

Stabæk er meget fornøyde med å skrevet en treårs avtale med en spiller de på sine sider beskriver som en anvendelig spiller som kan bekle alle posisjonene i forsvaret.

«Dette blir en ny utfordring. Jeg gleder meg til å være med på dette prosjektet, å bygge opp Stabæk igjen. Det kommer en ny stadion her, det ser bedre og bedre ut spillemessig også. Jeg håper å bidra til at Stabæk kan komme tilbake til gamle høyder»

Han har også en fortid i Kalmar, og nå senest avsluttet han med å være med på å ta bronse, etter 110 kamper og 8 mål for Hammarby. I sin siste kamp kom han inn og scoret det siste målet i 4-1-seieren over Häcken.

«Vi vill hemskt gärna ha Mats kvar» sa Hammarbys sportsjef Jesper Jansson till Sportbladet.

Les: Amerikanere skyter inn 4 milliarder i City

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Two predators changing hunting grounds ? ? ? Could this be the transfer of all time? #sillyseason

Et innlegg delt av mats solheim (@official_mats_solheim)

I stedet ble det altså Nadderud som ble neste stoppested.

«Meget fornuftig signering til et ungt Stabæk-lag. Mats vil med sin erfaring være til stor nytte for unggutta. I tillegg til at han er en god spiller, er han et midtpunkt i garderoben som er med på å bygge et godt miljø. Stabæk fortsetter sin gode trend på spillermarkedet, er dommen fra Eurosport-ekspert Joacim Jonsson.