(c) Bilde: Molde FK: Martin Skjelbreid Ellingsen

2019 har vært en opptur både for Molde som er seriemestre og for 24 år gamle Martin Skjelbreid Ellingsen som etter et skadefullt fjorår har lagt dem bak seg i år og spilt i nesten samtlige Eliteseriekamper. 

Siden overgangen fra Kongsvinger i 2017 har det blitt 39 kamper for Molde. – Begge parter er fornøyde og har signert en ny kontrakt ut 2022 sesongen.

«Klubben var veldig interessert i å skrive kontrakt for flere nye år med meg. Det viser at de har veldig stor tro på meg, og vi har hatt en prosess en stund nå. Det var veldig deilig å skrive under på papiret og få det unnagjort. Jeg er utrolig fornøyd nå!»

Slik beskriver Ellingsen Molde-karrieren så langt:

«Det var en tung sesong i fjor, jeg var ute i omtrent 14 måneder til sammen. Det var tungt. Derfor var det veldig godt å få en full sesong i år. Jeg fikk spille en del, særlig i starten av sesongen. Det viktigste var at vi vant gull, det var utrolig stort å få være med på. Mye vil ha mer, så nå skal vi forbedre oss til neste år og gjøre det enda bedre. Da er det cup og Europa i tillegg som gjelder».

Manager Erling Moe er også godt fornøyd med at Skjelbreid Ellingsen nå er ferdig reforhandlet og signert.

«Det er så enkelt at Martin er en spiller som vi ønsker å bygge laget videre med. Han er en spiller som vi tror og vet har et enda større potensial enn det vi har fått sett så langt. Hele fjoråret var han ute, og har kommet tilbake på en veldig bra måte i år. Neste år blir han enda bedre» sier Erling Moe.