Slipper en brysom sør-koreaner i troppen.

Få andre har fått så mye pes i Premier League som Harry Maguire. Noe er velfortjent, andre deler av kritikken kommer fordi han er den han er som type. For trenernestor og sirkusdirektør Sam Allardyce er det uforståelig at ikke Big Harry er ute på kamparenaen når Man United spiller.

Selv om Erik ten Hag beholdt Maguire som kaptein, har 29-åringen raskt rykket bakover i spilletidskøen i midtforsvaret. For United-manageren har det meste handlet om duoen Varane og Martinez. Da Varane var ute mot Sheriff i Europaligen på torsdag, fikk Victor Lindelöf plassen i midtforsvaret.

LES: Guardiola: «Endelig kommer United tilbake»

Sam Allardyce drar på seg den velkjente hummerrøde fargen i ansiktet når han skal kommentere dette.

-Hvorfor er han (Maguire) ikke på laget? Hvorfor bruker nye United-manageren en ny spiller (Martinez) han har kjøpt foran Harry? Fordi han har kjøpt ham? Det er sånn det ser ut for meg, fordi de er certainly no better than Harry Maguire, begynner Allardyce ifølge Footballtransfers.

Allardyce har trent diverse engelske klubber siden 1990-tallet, i 2016 står han notert som landslagstrener for England med 1 kamp på CV’en (før han fikk sparken for noe grums).

-Jeg vil se han (Maguire) spille for Manchester United igjen. Etter å se de spille mot Manchester City – de trenger ham!, fyrer Allardyce.

LES OGSÅ: Ronaldo betaling kan gi bot på 600 millioner