Molde Fotballklubb Twitter

Molde gjør det svært bra i Norge og har allerede vunnet Eliteserien med klar margin, trolig foran siste to års mester Bodø/Glimt. – Samtidig har hovedtrener Erling Moe ikke fått det til å spille like bra ute i Europa.

Venstreback Kristoffer Haugen som kom fra Viking i januar 2018 har tydeligvis grodd fast og signert en ny avtale med Molde, som strekker seg ut 2025-sesongen.

Les: Tidligere engelsk landslagstrener: Helt ufattelig at Man United ikke bruker Harry Maguire!

Det er godt å få ting på plass nå, og jeg er veldig fornøyd med avgjørelsen om å skrive under på tre nye år. Jeg trives godt, og føler klubben utvikler seg i riktig retning hvert år. Vi er en herlig gjeng som pusher hverandre hver dag og holder sammen i tykt og tynt. Det er spennende tider nå, så jeg gleder meg til å fortsette å bidra, sier Haugen til Molde sine hjemmesider.

Molde reiser til Viking Stadion i møte med Haugen sin ungdomsklubb. Viking som hadde en strålende start på sesongen har gikk fra seg mye poeng denne høsten og er nå nede på 10.plass med 34 poeng etter 27.kamper. Molde har 69.poeng.

14 mål og 31 målgivende på 146 kamper er fasiten for den offensive backen siden han signerte for Molde i 2018. Haugen har også over 100 kamper i beina for Viking, i tillegg til flere kamper for aldersbestemte landslag. Nå ser han frem til fortsettelsen i blått og hvitt!

  • Nå får vi Champions League-kvalikk neste år, så det er mye å se frem til. Jeg gleder meg til å være med på reisen, sier Haugen.

Les: 19 åringen som benker Jordi Alba er sterkt ønsket i Premier League