Har vært gull for hverandre. (foto: liverpool, twitter)

Etter mer enn et halvår med usikkerhet, surrete kommentarer fra Salah og nøling fra Liverpool, er den beste løsningen for begge parter på plass. Mo Salah blir Liverpool for «evig og allltid».

Vi kan høre et lettelsens sukk fra all verdens Liverpool-supportere når forlengelsen er bekreftet. Og enda bedre: Ifølge Sky Sports løper den nye avtalen til 2025, altså arbeidsro i minst to sesonger til.

LES: Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League

-Jeg har det fantastisk, og jeg elsker å vinne trofeer med denne klubben. Det tok litt tid å forlenge, men nå er alt klart, så nå fokuserer vi på det som ligger foran oss, sier Salah til klubbens hjemmeside.

Siden overgangen i 2017 for den da «ukjente» egypteren, har det blitt 156 scoringer og 63 assists på 254 kamper, i perioden der trofeene har rent inn i premieskapet på Anfield. Liverpool måtte strekke seg forbi grensene sine og tilby det The Times hevder er på rundt 4,2 millioner kroner, men kan forsvare det når alle vet den enorme betydningen Salah har hatt for suksessen til Klopp og Liverpool de siste sesongene.

SE SALAHS SCORINGER I PREMIER LEAGUE 2021/22:

LES: Sampaoli ledet først Marseille til suksess – sier nå opp i protest

En stor, stor dag for de i rødt.