De er ikke bare "litt" United-spiller. All in or nothing. (foto: united, twitter)

Klubbene som stikker av med de største trofeene har også de beste midtstopperne. En forenkling av fotballvirkeligheten, men noe managerne er fullstendig klar over. Når midtforsvaret ikke holder tett, er hele forsvaret svekket. Manchester United-manager Erik ten Hag har tenkt å gjøre noe med det.

Men der Chelsea jobber med fire midtstopper-alternativer som kommer til å koste flesk, har United en annen tilnærming. Ten hag er ikke ute etter nok en midtstopper med stjernestatus på papiret, han trenger en som fungerer i spillet United skal levere fremover.

LES: Sampaoli ledet først Marseille til suksess – sier nå opp i protest

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Fabrizio Romano, jobbes det med å sette sammen et bud på en argentinsk 24-åring. Det er ikke noe nytt at Lisandro Martinez er linket til United, men nå ser det ut til at Premier League-klubben har bestemt seg.

Martinez ble oppdaget av Ajax og hentet til Eredivisie i 2019. Her markerte midtstopperen seg allerede i sin andre Eredivisie-kamp som Man of the Match. Debuten på det argentinske landslaget kom allerede før Ajax-overgangen, 24-åringen står nå med 7 kamper på laget til Messi.

Ten Hag er treneren som har fulgt Martinez de siste tre årene og vet hva argentineren er god for. Med 19 Champions League-kamper bak seg, har Martinez i tillegg vist han klarer seg bra også utenfor «trygge» Eredivisie.

LES: Overbevist om at Mourinho signerer den største Manchester United-stjerna i juli

Med sine 1,74 meter fra knotter til lugg, er argentineren en helt annen type midstopper enn Maguire (1,94) og Varane (1,91), men det er sikkert dette ten Hag også ønsker.

SE BRUNO FERNANDES SINE BESTE PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

LES: Ti måneder etter at Tottenham sendte Serge Aurier ut porten er det igjen tid for klubbytte

Martinez har kontrakt med Ajax til 2025, der nederlenderene tidligere har signalisert at de skal har rundt en halv milliard for å slippe 24-åringen. Mye penger, men likevel ikke i nærheten av det Juventus krever for å slippe Matthijs de Ligt til Chelsea, eller det United måtte ut med for Harry Maguire i 2019 (80 millioner pund).

Martinez er langt unna å være en av de største stjernene på markedet, men passer perfekt for ten Hag-fotball. Med Erik ten Hag som sjef på Old Trafford gjør dette argentineren litt forenklet til den beste midtstopperen for Manchester United.

Vi følger spente med på utviklingen.