(foto: bayern, twitter)

Thomas Müller har bare ett år igjen av kontrakten med de tyske mesterne etter denne sesongen. 33-åringen har tilbrakt hele sin spillerkarriere i Bayern München.

Til tross for at Müller har blitt 33 år er han fortsatt en sentral del av Bundesliga-gigantens suksess med ni mål og utrolige 20 assist denne sesongen.

Generasjonsskifte: Robert Lewandowski kan også forlate Bayern München til sommeren

Når en slik spiller nærmer seg slutten av en kontrakt kommer frierne med de store pengene som skal toppe en allerede god pensjon.

Ifølge tyske SportBild er den erfarne Tyskland- og Bayern München-stjernen sterkt ønsket av både Newcastle og Everton.

Koster mindre enn de skaper. (foto: bayern, twitter)

Newcastle håper å styrke stallen ytterligere i løpet av januars overgangsvindu og forventes å bruke store penger denne sommeren – spesielt om de beholder plassen i Premier League. De har allerede kjøpt Kieran Trippier fra Atletico Madrid og Chris Wood fra rivalene Burnley.

SISTE: Liverpool i samtaler med stjernespiss!

Everton skriker også etter forsterkninger Everton som ligger bare fire poeng over nedrykksstreken etter en svært vanskelig sesong som har ført til at de sparket manager Rafael Benitez.

Müller har tilbrakt hele sin karriere i Bayern München, og debuterte på a-laget 2008-09-sesongen. Han har spilt hele 610 kamper og er blant klubbens mestscorende spillere gjennom tidene. Kun slått av Gerd Müller og Robert Lewandowski med sine 223 mål.

Blålink: Få 10.00 i odds på at Norge vinner flest gullmedaljer i OL i Beijing