Gadd ikke å vedde på tap.

Bildet på hva som er iferd med å skje blir bare klarere og klarere. Paris Saint-Germain er ikke fornøyd med sin manager Unai Emery. Han har fått alle penger i verden, men har ikke klart å vinne Champions League. Og Antonio Conte har begynt å se seg om etter et annet arbeidssted enn Stamford Bridge.

Les: Disse seks kan følge Antonio Conte ut porten på Stamford Bridge

Dessuten er ikke Unai Emery  berømt nok. Paris Saint-Germain skal ha en av de «store». Ønskemanager nummer en og to synes å være utilgjengelig ihvertfall i sommer, Manchester City manager Pep Guardiola har lyst på en Champions League tittel til og vil gjøre det med City.  Zinedine Zidane har snudd Real Madrid skuta igjen og blir trolig værende. Dermed har Chelsea manager Antonio Conte rykket oppover på lista.

The Guardian skriver Paris Saint-Germain skal være villig til å tilby italieneren i overkant av 100 millioner kroner i året. Expressen skriver at Paris Saint-Germain og Belgia-forsvarer Thomas Meunier forsnakket seg på en pressekonferanse. Han sa at mange ting kommer til å bli forandret, deriblant treneren.

Thomas Meunier har lite spilletid og befinner seg bak Dani Alves når Unai Emery skal ta ut laget. Han har hintet om at enten slutter manageren eller så slutter han. Manchester United er en av klubbene som er aktuelle.

Fortsatt med i loopen til den franske storklubben, José Mourinho, Diego Simeone og Massimiliano Allegri.

 

Sjekk ut oddsen