Origi. (foto: liverpool fc)

Hver gang Jürgen Klopp får spørsmål om Divock Origi kommer det rosende uttalelser – og et liten dose frustrasjon. Origi er uten tvil en av Liverpool-managerens favoritter, noe som skaper frustrasjon når Klopp opplever kan ikke sette 27-åringen innpå i hver kamp. Til sommeren er det slutt på forholdet.

Origi har vært en del av Klopps tropp så lenge vi kan huske (vært i klubben siden 2014, inklusiv leieopphold hos Lille og Wolfsburg. Totalt har det blitt 175 kamper i den røde drakta med 41 scoringer og 18 assists på CV’en. Når flere av scoringene har vært med på å redde tre poeng til Liverpool eller suksess i Champions League, er det ikke rart Klopp digger spilleren, selv om 598 minutter på kamparenaen for belgieren beskriver posisjonen hans i Liverpool-troppen Michael Owen betegner som klubbhistoriens sterkeste.

Les: Dette blir Chelseas første kjøp når sanksjonene oppheves

Uansett, med kontraktsutløp i juni nærmer vi oss ubønnhørlig slutten med Origi i Liverpool-drakt. Ifølge The Guardian mangler bare den obligatoriske legesjekken før spissen har ny arbeidsgiver.

Den engelske avisen hevder free agent Origi er enig om betingelsene med AC Milan, der kontrakten ligger klar for signering når medisinsk test er unnagjort.

For oss som digger Origi som spiller, kan dette bli en skikkelig spennende match. AC Milan har mulighet til å ta Serie A-tittelen hvis de ikke snubler mot Sassuolo på søndag, Paulo Maldini, Stefano Piolo og gjengen har noe stort på gang, der målet er å returnere til toppen i Europa.

Divock Origi har bevist han er spilleren som kan avgjøre de største kampene, for oss blir dette en skikkelig god match.

Les: Gir opp etter å ha møtt en isfront fra sportssjef Stig Inge Bjørnebye

Vi gleder oss til bekreftelsen! Origi har gått den beste skolen hos Liverpool og Jürgen Klopp.