Weston McKennie lærer bort noen triks

Den gamle dame har alltid i motsetning til yngre varianter vært forsiktige med penger. Juventus ønsker seg den franske superstjernen Paul Pogba på nok en gratis overgang fra Manchester United og i tillegg brasilianske Jorge Luiz «Jorginho» Frello Filho fra London-klubben Chelsea. Men selv om det blir gratis og billig må balansen opprettholdes, Juventus har bestemt seg for å først selge Weston McKennie.

Paul Pogba skal være villig til mer enn halvere lønna for å slippe unna Old Trafford, samtidig har han samvittighet nok til å ikke gå til byrival Manchester City, selv om de tilbød å opprettholde og til og med øke lønna hans.

La Gazzetta dello Sport at Juventus er klare til å gjøre en dobbeltsignering fra Premier League. Turin-klubbens sportsdirektør har nylig hatt et møte med Chelsea for å diskutere et mulig kjøp av Jorginho. 30-åringen har kontrakt ut 2023, men agenten hans har tidligere åpnet for et salg fordi den defensive midtbanespilleren vil tilbake til Serie A.

LES: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané

Chelsea skal være klar til å løslate Jorginho for kun 10 millioner euro, tilsvarende drøyt 100 millioner kroner. Dette er fordi han som sagt bare har ett år igjen av kontrakten.

Gazzetta hevder at Juventus kan rekruttere både Pogba og Jorginho denne sommeren, men på én betingelse: nemlig at Weston McKennie selges. Avisen mener at Juve ønsker om lag 40 millioner euro, for amerikaneren og Tottenham skal være en av flere interesserte PL-klubber.

SISTE: Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m

Juventus ender på fjerdeplass i Serie A denne sesongen.