Erik Ten Hag

Lite tyder på at Ten Hag kan velge å vrake i markedet etter at han tar over på Old Trafford. Nok en Premier League-stjerne har takket pent nei.

Manchester City har meldt seg på kampen om Kalvin Phillips, som har takket nei til Manchester United.

Phillips har blitt linket til flere klubber og spekulasjonene har vært mange de siste månedene, spesielt med Leeds som kjemper for å bli i Premier League. Hvis Yorkshire-klubben rykker ned, vil nok flere Leeds-spillere inkludert Phillips se etter nye muligheter. Men Philips vil nok mest sannsynlig forlate selv om Leeds beholder plassen.

SISTE: Dette blir Chelseas første kjøp når sanksjonene oppheves

Ifølge Daily Mirror har Manchester United fulgt nøye med på Phillips, men Manchester-rivalene deres ser etter å slå dem i kampen om å sikre signaturen hans.

Kalvin Phillips er ettertraktet

Phillips skal ha gjort det klart at han ikke vil gå til Manchester United, på grunn av hans respekt for Leeds, og rivaliseringen mellom de klubbene. Pep Guardiola ser på Phillips som en erstatter for Fernandinho, som forlater klubben og reiser hjem til Brasil etter sesongen.

LES: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané

I løpet av sin tid i Leeds og spesielt med England, har Phillips vist at han er komfortabel med å spille med høy intensitet og liker å ha ballen i beina, noe som passer perfekt hos Guardiola.