Esbjerg-direktøren hadde ingen god onsdag.

Se for deg den danske 1.divisjonsklubben Esbjerg som i onsdagens playoff-kamp mot Fremad Amager var på god vei til å sikre overlevelse i nestøverste divisjon. Så satte motstanderne innpå en 18-åring som snudde kampen helt og kostet Esbjerg millioner.

Med 2-1 ledelse til Esbjerg etter første omgang hadde klubben etablert et overtak som skulle sikres inn i andre omgang. Etter pause satte Fremad Amager inn 18-åringen Henrik Meister, som skulle få seg spilletid i en kamp der det virkelig koker.

Les: Takker nei til Manchester United

Med halvtimen igjen av kampen så det fortsatt ut til at Esbjerg-supporterne skulle slippe unna med skrekken i nedrykkskampen. Så smalt det fra unge Meister. Ikke bare en gang, men to. Den matchvinnende scoringen satte 18-åringen inn i det 89. minutt.

-Det var helt vilt! Vi visste at denne kampen kunne sende Esbjerg ned i 2. divisjon og sikre oss selv overlevelse. Det var en fantastisk opplevelse, forteller Meister til bold.dk.

Esbjergs administrende direktør tegner et bilde av konskvensene de to scoringen hadde for det tapende laget.

-Det er kjempestor forskjell. I 1. divisjon spiller man om rundt 56 millioner kroner (danske) i TV-penger som skal fordeles mellom lagene. I 2. divisjon spiller man om seks millioner, sier Esbjerg-sjef Jens Hammer Sørensen til bold.dk.

Les: The Guardian: Divock Origi klar for signering

45 minutter med 18-åringen Meister på banen kostet Esbjerg millioner.