Eriksen.

Christian Eriksen er ikke lenger «et offer». Dansken har jobbet seg tilbake etter kollapsen og leverer i verdens tøffeste liga, nå snakkes det ikke lenger om å gi 30-åringen en mulighet for å reetablere seg på øverste nivå i europeisk toppfotball. Eriksen er der. Dette betyr at veien videre neste sesong med oppkjøring mot VM-sluttspillet i november ikke styres av «snille» klubber. Eriksens signatur er ettertraktet.

Thomas Frank ga Eriksen muligheten hos Brentford. Etter 10 Premier League-kamper med 1 scoring, 4 assists og Brentford videre med Premier League-spill også neste sesong, håper og tror Frank det kan bli mer.

Les: The Guardian: Divock Origi klar for signering

-Som vi ser det fra vår side, så syntes jeg det er en win-win situasjon. Han har gitt noe til laget, og han har gitt supporterne noe de aldri har sett i forhold til nivå. Vi hjalp ham å komme tilbake til fotball-livet igjen. Hvis Christian beslutter å bli, kommer supporterne våre til å bygge en statue av ham om tre år…, sier Frank ifølge The Athletic.

Les: Wunderkind Florian Wirtz på bedringens vei, men Leverkusen får neppe utnyttet den ekstreme målteften på lenge

Kontrakten med Eriksen løper ut i sommer, dansken har bekreftet at han har mottatt mange ulike bud som han kommer til å evaluere sammen med familien sin før han tar valget. Thomas Frank har hvertfall ikke fått noen signaler om at Eriksen har valgt bort Brentford.

Nå skal ikke vi være «mammaen» til Christian Eriksen, men en sesong til hos Brentford i verdens tøffeste liga og med garantert spilletid før VM i november virker å være et litt kjedeligere, men fornuftig valg.

Les: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané

Vi tror Eriksen blir.