(foto: chelsea, twitter)

Thomas Tuchel ønsker å kickstarte sommeren med å styrke laget defensiv etter at to av deres nåværende midtstoppere forlater klubben etter sesongen.

Chelsea har planer om å signere Jules Kounde fra Sevilla så snart Todd Boehlys overtakelse er fullført og sanksjonene avsluttes.

Med både Antonio Rudiger og Andreas Christensen på vei til henholdsvis Real Madrid og Barcelona denne sommeren, er de Tuchel nødt å signere en midtstopper.

LES: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané

I likhet med Chelsea, er Sevilla også opptatt av å gjøre avtalen så tidlig som mulig for at Koundes erstatter skal signeres.

23-åringen har en muntlig avtale på plass og ønsker en overgang til Stamford Bridge etter at samtalene kollapset i fjor.

Suso og Jules Kounde t.v.

Vest-London-klubben hadde allerede blitt enige om en kontrakt med spilleren, men overgangen gikk i vasken på grunn av både honoraret og det sene tidspunkt for samtalene.

Sevilla må samle inn rundt 38 millioner pund for å balansere bøkene før 30. juni. De vil rundt 59 millioner pund for den franske forsvarsspilleren, som kan spille som midtstopper eller høyreback.

SISTE: Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m

Thomas Tuchel spiste middag med den nye eieren Todd Boehly forrige uke, men de snakket ikke om spillerkjøp. Likevel er det forventninger om at Boehly er ambisiøs og ønsker å fortsette å vinne titler.

«Han betalte litt penger for det, så jeg tror ikke han er opptatt av å droppe ambisjonen,» sa Tuchel etter FA-cupfinalen i helgen.

«Vi vil snakke mer detaljert i løpet av de neste ukene, og jeg er sikker på at han er like ambisiøs for å bygge et konkurransedyktig Chelsea for det høyeste nivået.»

Dette har vært utgangspunktet for speiding og samtaler med agenter, selv om dette har vært begrenset i omfang sammenlignet med deres usanksjonerte rivaler.