Er så god at motstandere må ty til laser-sabotasje .

Da Leicesters ultralojale danske keeper ble fratatt muligheten til å spille sin 150. Premier League-kamp på rad, og Brendan Rodgers kom med en flytende forklaring på hvorfor han benyttet akkurat denne kampen til å gi Danny Ward sin første PL-kamp for sesongen, da var det noe som skurret. Skikkelig.

Schmeichel, som har spilt seg godt ut av pappa Kaspers skygge, har vært med på å løfte Leicester siden 2011 til det som ble den historiske PL-tittelen i 2015/16, og har siden som førstekeeper sørget for at Leicester er godt etablert på øvre del av ligatabellen.

Les: Conor Gallagher får muligheten han har kjempet for

The Telegraph hevder det nå ikke bare er rykter om exiten til 35-åringen. Med kontraktsutløp sommeren 2023 skal keeperen i løpet av de neste ukene sette seg ned med Rodgers for å diskutere fremtiden.

Schmeichel har tidligere åpnet opp for at et klubbskifte kan være interessant, manager Rodgers spiller den «uvitende» når han blir spurt om keeperen er på vei ut.

-Han er virkelig fornøyd med å være her. Selvfølgelig nærmer han seg alderen hvor han ser målstreken et stykke foran seg, men i mine samtaler med ham har han virket fornøyd, sier Rodgers ifølge Telegraph.

Før han legger til at Schmeichel står fra start i de to siste kampene mot Chelsea og Southampton, bare ikke i kampen der han kunne nå milepælen på 150 PL-kamper på rad…

Ifølge Talksport står det ikke bare på Schmeichel. Rodgers har en plan om en skikkelig summer clear-out, der ingen spillere er «fredet». Kasper Schmeichels navn står, ifølge Talksport, på denne lista over potensielle big name departures i sommer.

Les: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané

Med en sterk Schmeichel-link til Newcastle, kan vi ikke skjønne annet enn at dette er sommeren der Kasper Schmeichel skifter beite. Litt trist, men samtidig spennende. Klubben som hanker inn en av Premier Leagues mest solide keepere har gjort et varp.