Mohamed Salah og Sadio Mané

Sadio Mané har bare ett år igjen av kontrakten på Anfield. Det samme som rekkekamerat Salah.
PSG er favoritter til å signere Liverpool-spissen Sadio Mané fordi han ikke klarer å signere en ny avtale med klubben, etter at ryktene om Bayern München har langt på vei blitt avkreftet.

LES: Jesse Lingard nærmer seg ny klubb

Manés nåværende avtale med Liverpool utløper i juni 2023, så denne sommeren er avgjørende for fremtiden hans i klubben. Hvis den senegalesiske landslagsspilleren ikke signerer en ny kontrakt, kan Liverpool prøve å selge ham i det kommende overgangsvinduet for å unngå at han forlater klubben gratis etter neste sesong.

Ifølge fotballsjef i BILD SPORT, Christian Falk, er PSG nå favorittene til å signere Mané, på grunn av at den franske klubben kan tilby en svært lukrativ kontrakt.

SISTE: Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m

Mohamed Salah er i en lignende situasjon som Mane, og kontrakten hans går også ut neste år. Liverpool kan se ut til å prioritere den nye avtalen til Salah, som utvilsomt har vært deres beste spiller de siste sesongene.

Hvis Mane ser etter høyere lønn som Liverpool ikke mest sannsynlig ikke vil tilby, så er PSG en av få klubber som vil kunne friste 30-åringen til å forlate Anfield.