Roy Keane, her tilbake i rødt for å spille Liam Miller tribute kamp.

Forrige uke meldte Sky Sports at Roy Keane var på blokka til Sunderland og på vei inn i samtaler. Denne uken har det gått fra at humørsprederen Keane fikk jobben, for så å ikke ha den.

Mr. Keane har de siste årene brukt tiden til å kommentere (les: kritisere gamleklubben Manchester United) engelsk fotball som kommentator, nå skal han gått lei av å la andre oppleve action og klar for å returnere til trenergjerningen.

Les: Hansi Flick har neppe gjort seg populær hos Bayern München – ga råd til Niklas Süle

Den siste jobben han hadde var som assistent for Nottingham Forest i 2019, før det et opphold som assistent hos Aston Villa i 2014, før det assistent for Republic of Ireland fra 2013-18, før det trener for Ipswich fra 2009 – 11.

Les på Engelske klubber: ESPN: Manchester United slipper Andreas Pereira for 120 millioner

Nå har Keane vært i samtaler med klubben han startet trenerkarrieren hos i 2006, Sunderland. League One-klubben dumpet hovedtrener Lee Johnson i slutten av januar, nå er ifølge Sky Sports Keane, Neil Warnock, Neil Lennon og Grant McCann på blokka hos Sunderland.

Ifølge The Athletic var Keane i flere møter på onsdag med Sunderlands sportsdirektør Kristjaan Speakman, der tilbudet om trenerjobben ble gitt til Keane. På torsdag måtte Athletic rykke ut med at Keane ikke lenger var kandidat til hovedtrenerjobben hos Sunderland.

Les: Max Verstappen har fått sitt nye leketøy

Det spekuleres i at Keane selv har takket nei til jobben, foreløpig er det ingen som har snust frem til hva som egentlig skjedde. Vi lover å rette øret mot Sunderland de kommende dagene.