Adrien Rabiot med fans

Det er alltid glede hos den gamle dame når Manchester United er på tråden. Juventus vet det er gode penger på vei inn på konto. – Vi tror Torino-klubben har en egen rød telefon med pund tegn på hengende på Juventus stadion eksklusivt for Manchester United.

Det er ikke så mange salg som har gått den veien, men hver gang Manchester United er interessert går prisen opp, spesielt Paris Saint-Germain elsker å by over «de røde djevlene».

Etter å ha sett seriestarten til Manchester United og det Frenkie de Jong fikk til å gårsdagens vennskapskamp mot Pumas UNAM i Mexico er vi alle enige i at manager Erik ten Hag trenger minst en midtbanespiller av de De Jong sine kvaliteter på pass umiddelbart.

Status er at Barcelona vil/må selge sin nederlandske midtbanestjerne, en avtale er inngått med Manchester United, men Frenkie de Jong har satt seg grundig på bakbeina. – Det er lite som tyder på at De Jong vil dra og «redde» sin tidligere sjef. Erik ten Hag leder et lag som ikke er kvalifisert til Champions League og fortetter sesongen slik som den startet ( Tap 1 – 2 på Old Trafford mot Brighton)

Les: Akkurat som med Lewandowski avviser Bayern-boss Sané-rykter

The Athletic skriver at Adrien Rabiot har dukket opp som et av hovednavnene i Manchester Uniteds jakt på forsterkninger, men klubben må ta en beslutning om de skal gå for Rabiot uavhengig av hva som skjer med De Jong-avtalen eller om de skal vente og se.

«Frenkie er spilleren vår og vi vil at han skal bli i Barcelona, ​​han vil også bli,» sa Laporta.
«Med ham og lagkameratene har vi en veldig kraftig midtbane. Han har tilbud, men vi vil at han skal bli.

De Jong er en av de best betalte spillerne i Barca og må kanskje godta lønnskutt for å bli.

Manchester United ikke har en avtale på plass med Rabiot om de personlige betingelsene, men de jobber med franskmannens folk for å komme frem til løsning.

Nyheten kommer kort tid etter at det ble avslørt at United har bydd på Bologna-spissen Marko Arnautovic.

Rabiots kontrakt med Juventus går ut etter kommende sesong. Franskmannen har spilt 129 kamper for Juventus siden han forlot PSG.

LES OGSÅ: Wayne Rooney henter tidligere Liverpool-spiss

Juventus har blant annet solgt: Cristiano Ronaldo for 15 millioner euro og Paul Pogba for 105 millioner euro til Manchester United.