Leroy Sané

I flere måneder nektet Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic for at de ville selge Robert Lewandowski til Barcelona. – Han sa at bare idioter selger en spiller som scorer mellom 40 og 50 mål for sesongen. Vel… så sent som i går scoret Lewandowski det første av seks mål etter bare 3 minutter i møtet med Club Universidad Nacional i Mexico. – I Barcelona drakt!!. (Og til helgen braker det løs i La Liga, Barcelona sin første kamp er hjemme på Camp Nou mot RAYO)

I siste dagene har vi fått rykter om at Leroy Sané var på vei til Manchester United. Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, har bekreftet Manchester United har kontaktet Bayern München med håp om å kunne signere Leroy Sané, men at han blir!.

Les: Liverpool vil by på «komplett» spiller med en halv milliard i utkjøpsklausul

Den tyske landslagsspilleren skal angivelig være klar til å bytte etter at han har bevegd seg lenger unna en startplass i Bayern München

Til den historien sier Hasan Salihamidzic følgende til Sky Sport: «Den informasjonen er falsk. Sané er en viktig spiller for oss!. Manchester United må derfor se andre steder om de vil signere en rask kantspiller, for Leroy Sané skal ingen steder».

Leroy Sané har spilt i Bayern München siden sommeren 2020, da han ble kjøpt fra Manchester City. – Den lyseblå delen av Manchester hentet han til fire suksessrike år fra Schalke 04 i 2016.

Sané startet på benken for Bayern München da de startet Bundesliga-sesongen med en 6-1-seier over Eintracht Frankfurt fredag.

Les: Guardiola fikk klart svar på hvor mange mål han skal forvente av Erling Haaland

Imidlertid fikk han 25 minutter på banen i andre omgang, og han assisterte Jamal Musiala da han scoret til 6-1 målet.