Etter en skuffende start på Premier League-sesongen, har Liverpool blitt oppfordret til å dykke inn i markedet for å styrke troppen. – Det var ikke sedvanlig sprut i åpningskampen mot Fulham på Craven Cottage i går.

Spesielt midtbanen deres manglet drivkraft, med starttrioen Jordan Henderson, Fabinho og Thiago Alcantara som skuffende trege. – I oppkjøringen til sesongen har nettopp midtbanen vist seg å være svak. Med tap for både RB Salzburg og Strasbourg i slutten av juli.

Problemstillingen skal er ikke knyttet til dybde. Jürgen Klopp har en mengde spillere å velge mellom midt på banen, men de røde mangler en superstjernespiller på det området av banen.

Les: Guardiola fikk klart svar på hvor mange mål han skal forvente av Erling Haaland

Fulham 2 – Liverpool 2

Etter kampen innrømmet manager Jürgen Klopp de hadde fått med seg poeng fra en dårlig kamp!.

Ismael Bennacer var med å hente hjem Serie A tittelen sist sesong og fikk godt med skryt av AC Milan manager Stefano Pioli som omtaler han som en «komplett» spiller. En spiller som Calciomercatoweb melder vil bringe «kvalitet og geometri» til Liverpools midtbane. – Liverpool vil i følge den italienske avisen legge inn et bud på Ismael Bennacer, men de skriver ikke om de kommer til å møte utkjøpsklausulen på 50 millioner euro.

LES: Barcelonas Neto klar for Premier League!

Sportsbible mener Bennacer er egentlig ikke den typen midtbanespiller Liverpool mangler. Til tross for all hans kvalitet som en dyptliggende playmaker, tilbyr han ikke mye fremover.

Mot Fulham i går manglet Liverpools maskin mål og kreativitet. Forrige sesong for AC Milan scoret Bennacer bare to ganger og assisterte én gang. Algerieren er en god pasningsspiller, jobber hardt og kan skryte av sterk teknisk kvalitet, men han kommer ikke med nok målbidrag. Han ligner mye på den type spillere Liverpool allerede har på midtbanen.

Og hvis Liverpool skal forbedre midtbanen sin betraktelig før overgangsvinduets slutt, må de hente inn en spiller som kan garantere mål og assists.

Den etterlengtede ankomsten av Jude Bellingham til Liverpool neste sommer vil gå et stykke mot å løse dette problemet, men de røde trenger i det minste en kortsiktig løsning på problemet nå.

Som sådan ville det være fornuftig for Jürgen Klopp å signere en ny midtbanespiller før overgangsvinduet stenger om noen uker, men den mannen burde ikke være Ismael Bennacer.

Mål:

32′ 1 – 0 Aleksandar Mitrovic
64′ 1 – 1 Darwin Nunez
72′ 2 – 1 Aleksandar Mitrovic – Mål på straffe
80′ 2 – 2 Mohamed Salah