Neto. (foto: bournemouth, twitter)

Forrige sesong returnerte Steven Gerrard til Premier League og skapte nok av problemer for motstanderne. På lørdag var det en annen nykommer som skapte problemer, denne gangen for Aston Villa. Bournemouth gjorde som Fulham (2-2 mot Liverpool) og sørget for å bli lagt merke til i første runde tilbake i øverste divisjon. Det viste seg å bli litt av en helg for Scott Parker og gjengen.

2-0 seier mot Aston Villa var starten, så kom bekreftelsen på at av alle klubber på balløya valgte en Barcelona-keeper å pakke kofferten og gjøre Dean Court til sin hjemmebane.

LES: Mertens og Lucas Perreira landet hos ny klubb til ellevill jubel

Overgangen fra Camp Nou til Bournemouths stadion er mildt sagt enorm, men for Neto fristet det ikke lenger å sitte på benken på den ikoniske stadion i Barcelona. Siden 2019 har det blitt 21 kamper i Barca-drakten på brasilaneren, nå skal alt handle om Bournemouth.

Neto er ingen hvem som helst. 22 kamper for Juventus og 80 for Valencia før Barcelona, viser at 33-åringen med 1 landskamp for Brasil kan bli et skikkelig varp for Bournemouth.

Neto hentes som free agent, på søndag kom bekreftelsen på at brasilianeren hadde ankommet klubben.

LES: Gareth Bale tilbake on fire!

Snakk om fantastisk helg for Bournemouth-supporterne!