Et salig kaos på flyplassen. (foto: galatasaray, twitter)

Det er ikke så ofte du ser to profilerte spillere komme sammen til ny klubb. For Galatasaray-supporterne var det liten tvil om at dette var en skikkkelig prestisjefull duosignering for klubben.

Det koker alltid rundt Galatasaray. Spillerne bærer hjertet på utsiden av drakta, supporterne bruker hele følelseregisteret når det spilles kamp i den tyrkiske varmen. På søndag ble det ikke noe mindre hett da tidligere Napoli-veteran Dries Mertens og Arsenal-spiller Torreira landet på Istanbul flyplass.

LES: Dortmund hastehenter spiss som skal dekke noe av tomrommet etter Haaland

Mertens var ferdig hos Napoli etter 396 kamper og solide 148 scoringer, Torreira fant aldri helt sin plass hos Arsenal (fikk likevel 89 kamper) og opplevde med ett år igjen av kontrakten at han ikke er del av planen til Mikel Arteta. For Galatasaray er dette en skikkelig gavepakke. Ifølge Marca må Süperlig-klubben ut med rundt 5 milioner pund til Arsenal.

Klubben bekrefter på hjemmesiden at de forhandler med begge spillerne, men etter å ha sett bildene av de to gutta med Galatasaray-skjerf rundt halsen, har partene tydeligvis allerede bestemt seg for å bli enige.

LES: Jose Mourinho har brukt magien sin – Roma rykket på lørdag opp som tittelkandidat