Terzic . (foto: dortmund, twitter

Overgangen til Dortmund ble aldri som planlagt for Sebastian Haller. Kreft sørget for at trening med de ny medspillerne brått ble avbrutt og erstattet med sykehusopphold. Heldigvis ser det ut til å gå bra med 28-åringen, men må selvfølgelig innse at han blir borte i flere måneder med behandling. For Borussia Dortmund betyr dette en sportslig nøtt utfordring som nå skal løses.

Haller er senterforwarden som matcher Haaland i fysikk, og skulle fylle noe av krateret som står der etter Haalands exit tidligere i sommer. Den tidligere Ajax-spilleren hamret inn 34 scoringer på 43 kamper forrige sesong, nå skulle den ivorianske landslagsspilleren sørge for å fortsette suksessen til den norske superstjerna.

LES: Chiellini dro frem nytt basketballtriks i MLS-kamp

For trener Edin Terzic betyr dette at erstatteren må erstattes. Hallers sykdom kom overraskende på alle i siste del av juli, for Dortmund har det handlet om å søke en løsning på rekordtid som likevel gir resultater.

Ifølge Sport1 er Dortmund enig med FC Köln. De sortgule henter Anthony Modeste på ettårskontrakt. 34-åringen dro på med 23 scoringer på 35 kamper for Köln forrige sesong, 20 av scoringene kom i Bundesliga (to færre enn Haaland).

LES: Gareth Bale tilbake on fire!

Sesongen startet bra for Dortmund med 1-0 seier over Bayer Leverkusen på lørdag (scoring Marco Reus), nå skal Modeste hentes inn for å sørge for at det bilr nok kraft foran motstandernes mål.