Mathias Normann

Det var stor glede i går da Mathias Normann kunne fortelle verden han nå var klar for Serie A klubben Lecce. – Men for noen minutter siden skriver klubben på sine nettsider at problemer med å registrere nordmannen har ført til at partene har blitt enige om å ikke gjennomføre overgangen.

Umiddelbart første det til spekulasjoner om at det var medisinske årsaker som førte til terminering av avtalen, dette fordi Normann hadde en del skadeproblemer sist sesong på utlån hos Norwich. Folkene til Normann sier i en uttalelse til TV 2 at avgjørelsen om kansellere avtalen ble tatt før han gjennomførte den medisinske undersøkelsen.

Les: Fotballen er i ferd med å miste Marcelo

– I motsetning til det som påstås i enkelte rykter, har dette ingenting å gjøre med medisinske problemer. Han er i bedre form enn han noen gang har vært i. Nå fortsetter arbeidet med å finne den rette klubben for spilleren

Låneavtalen fra russiske Rostov ble offentliggjort tirsdag 16. august. Meldingen som offentliggjør signeringen er nå slettet.

Sist sesong var Normann på utlån hos Norwich, han var god når han spilte, men skader ødela for store deler av sesongen til at den nyopprykkede Premier League klubben tok sjansen på en permanent avtale. Bodø/Glimt solgte Mathias Normann til Brighton i 2017. – Der ble det benkesliting og utlån tilbake til Norge og Molde før salg til Rostov.

Normann har kontrakt med Rostov frem til 2024, men har som følge av krigen i Ukraina anledning til å suspendere kontrakten med sin russiske arbeidsgiver frem til 30. juni 2023.