Det er liten tvil om at stemmingen på Old Trafford er rimelig desperat om dagen. – Det gir seg utsalg i hvor mye penger som tilbys i øst og vest for å sikre seg spillere de tror kan tilføre Manchester United suksess umiddelbart.

Atletico Madrid ser ut til å latterliggjøre Manchester United med en frekk tweet etter rapporter om at Premier League-klubben har fått avvist et stort bud på den portugisiske stjernen Joao Felix.

Spansk utsalgssted AS hevder at United ga et tilbud på 130 millioner euro for 22-åringen, som raskt ble avslått av Atletico.

Les: Terminerer avtalen før legesjekk

Det hevdes at Atletico-manager Diego Simeone ser på Felix som lagets viktigste spiller.

Klubbens kommentar er et enkelt ord: Priceless!

Som et resultat har Atletico ingen intensjon om å selge den portugisiske landslagsspilleren, som har en utkjøpsklausul på €350 millioner.

Etter rapportene om Uniteds mislykkede bud, la Atletico Madrids engelske Twitter-konto ut et bilde av Felix ledsaget av en bildetekst på ett ord: «Priceless».

Tweeten har falt godt i smak hos fans av den spanske klubben og supportere av Uniteds Premier League-rivaler.

«Lol, gni salt på Uniteds sår», skrev en fan på Twitter.

En annen la til: «Å, du vet AKKURAT hva du gjør der, admin.»

Mens en tredje skrev: «Bodied United».

Felix har fortsatt fire år igjen av Atletico-kontrakten og sies å være fornøyd i den spanske klubben.

Les: Fotballen er i ferd med å miste Marcelo

Han kom først til Atletico i 2019, og ble den fjerde dyreste spilleren i historien da han kom med et klubbrekordskifte på €126 millioner fra Benfica.

Felix har slitt med å leve opp til sin enorme prislapp, og klarte kun 29 mål på sine 112 kamper for klubben, men var en del av laget som vant La Liga-tittelen under Simeone i sesongen 2020-21.

Ifølge AS bestemte United seg for å gjøre et trekk for spissen etter å ha blitt imponert over prestasjonen hans i Atleticos seier før sesongen over de røde djevlene forrige måned.

Felix scoret kampens eneste mål som ga Simeones lag en 1-0-seier i Oslo, Norge.