Marcelo fra tiden i hvitt. (foto: real, twitter)

Vi tror neppe klubbhistoriens mestvinnende spiller hos Real Madrid går arbeidsledig fordi han mangler tilbud, men prosjektet som frister etter over et tiår hos kongeklubben har tydeligvis ikke blitt presentert for spilleren med 546 kamper i Real drakta.

For det har vært stille rundt Marcelo etter exit fra San Bernabeu i sommer. Det var en stund brasilianeren var linket til nyopprykkede Real Valladolid med fotballikonet Ronaldo som eier, men partene kom ikke til enighet. Vi mistenker at La Liga-spill for Marcelo blir helt uaktuelt etter å ha spilt seg til legendestatus i den spanske ligaen.

LES: Har funnet ny høyreback, men Manchester United synes ikke spilleren er verdt 20 millioner euro

Så hva skjer?

Ifølge Marca har fravær av attraktive tilbud fra andre klubber sendt Marcelo i tenkeboksen om han like godt skal legge opp. Det spanske mediet hevder det har kommet tilbud fra MLS og Qatar, uten å friste brasilianeren.

Det betyr at ingen klubber av betydning i Serie A, Premier League, Bundesliga eller Ligue 1 ser 34-åringen som en spiller å satse på. Nå brukte venstrebacken store deler av forrige sesong enten på benken eller skadebenken, men litt snodig må vi si det er.

LES OGSÅ: AC Milan har lagt inn bud på neste «Jens Petter Hauge-prosjekt»

Vi tar gjerne noen sesonger til med Marcelo på kamparenaen.