Run, Rasmus, run. (foto: united, twitter)

Høstregnet har kommet til balløya, det er bare et tidsspørsmål før managerne begynner å få sparken i Premier League-klubbene. Erik ten Hag har rykket opp som kandidat til å bli en av de første etter en kaotisk og seig sesongstart, nesten-overkjøringen fra Bayern München – uten Thomas Tuchel ved sidelinjen – bidro heller ikke. En tidligere Aston Villa-spiller gjør analysejobben for Football-Insider, han mener derimot nederlenderen er en av de som sitter tryggest i trenerstolen.

På spørsmål om Ten Hags jobb er i fare, kommer det kontant fra tidligere Villa-spiller Gabby Agbonlahor: –Not at all!

LES: Dette var en av karrierens dårligste kamper

-Han har trolig den tryggeste jobben i ligaen, bortsett fra Pep og Arteta, fortsetter fotballprateren.

Javel?

-Man United vil ikke sparke ham, selv om de ender utenfor topp fire denne sesongen. Det han gjorde med Ronaldo-situasjonen og at det har begynt å komme respekt tilbake i klubben, han har gjort det bra… Hvilken annen trener kan Man United hente inn to get them closer? Vi trenger å gi Højlund en mulighet til å tilpasse seg, fortsetter den tidligere Villa-spilleren.

Som legger til at situasjonen utenfor banen hadde skapt problemer for enhver trener.

LES OGSÅ: Bakte selvfølgelig inn tilbakekjøpsklausul i Kane-kontrakten

-Så utenfor banen har de hatt Greenwood-situasjonen, Antony-situasjonen – og nå Sancho-situasjonen. Det er vanskelig å dømme Ten Hag for hardt, fordi det har vært problemer utenfor banen.

Ifølge Agbonlahor er Ten Hag altså fredet.