Onana. (foto: uniited, twitter)

Selv om Leroy  Sané viser titt og ofte at han gir skuddene sine en overraskende skru eller dupp, kan ikke Bayerns første scoring mot United kalles for noe annet enn en gedigen keepertabbe. For Andre Onana var dette nær bunnpunktet i karrieren.

Casemiro fikk rotet inn to scoringer på tampen i 4-3 tapet mot Bayern, så den totale ydmykelsen kom aldri for Manchester United, men Onana fikk neppe særlig nattesøvn etter sin egen innsats.

LES: Daily Mail: Tull og fanteri om tilbakekjøpsklausul i Kane-kontrakten

I andre omgang var United-keeperen den ballstopperen han er hentet inn for, men Onana visste godt at hans tabbe etter halvtimen spilt hadde ødelagt for klubben.

-Det er tøft. Vi startet virkelig bra, men etter min feil mistet vi kontrollen over spillet. Det er en vanskelig situasjon for oss og meg, sier Onana til TNT Sport.

-Jeg har mye å bevise. Min start i Manchester har ikke vært så god som jeg hadde håpet på. Det her var en av mine verste kamper, men vi har store ambisjoner, kommer det fra United-manageren.

LES: Ungt talent imponerer hos Manchester United

Som heller ikke fikk særlig bidrag fra United-forsvaret denne Champions League-kvelden. Uansett, 4-3 tap i München i første gruppespillskamp er «overlevbart».