Hugo Ekitike klar til å lette

Den franske kraftspissen Hugo Ekitike kom tilbake til Paris fra et lån hos sin ungdomsklubb Reims fast bestemt på å levere for klubben han har drømt om å spille for siden han var en liten gutt.

Det ble ikke så lett! 21-åringen er for tiden langt nede på prioriteringslisten på Parc des Princes etter de høyprofilerte ankomstene til Goncalo Ramos, Bradley Barcola og Randal Kolo Muani denne sommeren.

  • Hugo Ekitike avviste overgangen til Eintracht Frankfurt som en del av Randal Kolo Muani-avtalen
  • Crystal Palace prøvde og klarte ikke å forsegle avtalen på «deadline day»
  • Håper å spille seg inn i Luis Enriques førsteellever

PSG hadde håpet at Ekitike ville flytte til Eintracht Frankfurt som en del av avtalen om å signere Kolo Muani, og han hadde vist interesse for å flytte til Tyskland, men han avviste det til slutt.

Les: Daily Mail: Tull og fanteri om tilbakekjøpsklausul i Kane-kontrakten

Ekitike var ikke så villig til å gå videre fra PSG bare 12 måneder etter at han kom fra Reims. Han vurderte imidlertid en overgangsfrist til England med Crystal Palace, men samtalene der også brøt sammen.

90min skriver at Ekitike ennå ikke er klar til å gi opp PSG-drømmen sin, men aksepterer samtidig at det må skje noe de kommende månedene. Hvis Ekitike ikke er mer involvert innen desember, er han klar til å se på andre tilgjengelige alternativer, og leiren hans er allerede fullt klar over hvilke klubber som ser på ham.

Palace er fortsatt i miksen for å ta ham hvis og når Ekitike blir gjort tilgjengelig.

De er ikke alene om sin beundring av Ekitike. . Brentford, Everton, West Ham United og Wolves er i kontakt med hans representanter og holdes informert om situasjonen.

En flytting til England ser ut til å være det mest sannsynlige utfallet for Ekitike dersom han ikke skulle vinne over Enrique, men det er også en sjanse for et lån i Frankrike med Lyon, Lens og hans tidligere klubb Reims som alle er ivrige.

Les på F7: Chris Evans har ikke utelukket han kommer tilbake som Captain America

Hugo Ekitike har ikke med i troppen som på tirsdag vant 2 – 0 over Borussia Dortmund i første runde av gruppespillet i Champions League. Paris Saint-germain er i Gruppe F. – Newcastle og AC Milan som også er i Gruppe F spilte uavgjort 0 – 0.