Skal "hjem" for å finne formen.

I løpet av noen få dager får vi vite hva sjela til Cristiano Ronaldo er verdt. – I sommer skal det ha kommet inn et bud fra Saudi-Arabia på tre milliarder på tre år, et bud som ikke var høyt nok, men nå har den portugiser superstjernen fått noe å tenke på.

Marca melder at 37 år gamle Cristiano Ronaldo har fått et nytt tilbud fra Al Nassr på hele 200 millioner euro pr år, eller som det blir oversatt til norsk, omtrent to milliarder. Det er ingen klubber i Europa som er i nærheten av å kunne tilby en slik lønn, selv Paris Saint-Germain som pr nå huser verdens best betalte fotballspiller Kylian Mbappé vil ikke komme med et slikt tilbud.

Denne uken gikk Bayern-boss Kahn ut og bekreftet at de har skjøvet fra seg muligheten til å signere Ronaldo i januar. Samtidig med at 37-åringen kjemper for sin egen og Portugals ære i VM, lukkes den ene etter den andre døra etter den brå United-exiten.

Marca hevder Ronaldo og saudi-arabiske Al Nassr er enige om betingelsene i en 2,5 årskontrakt, der 37-åringen skal bruke de siste årene av karrieren med å innkassere en årslønn på 200 millioner euro.

Al Nassr ledes av den franske treneren Rudi Garcia. De har vunnet den saudiarabiske toppdivisjonen ni ganger, senest i 2019.

Den kamerunske VM-stjernen Vincent Aboubakar spiller på laget. Det samme gjør keeper David Ospina, med bakgrunn i Arsenal, samt den spanske midtstopperen Alvaro Gonzalez.

Dette vil markere en slutt på en æra, der Cristiano Ronaldo «trekker seg tilbake» etter å ha vært en av de dominerende kreftene i europeisk fotball med 949 kamper, 701 mål og 223 assists.

Ifølge Marca er det nå bare signaturen til Ronaldo som mangler. Uavhengig av hvilket kontraktpapir Cristiano Ronaldo setter sin signatur på, han blir stående som en av verdenshistoriens aller, aller største angrepsspillere.