Representerer en slags stabilitet under krisen hos Juve. (foto: juve, twitter)

Kaos. Denne gangen kan vi si det om Juventus uten å overdrive. Sportslig har det vært en seig sesong med nok en tidlig Champions League-exit, i Serie A er avstanden opp til Napoli på ti poeng. Den Gamle Dame holder seg fortsatt inne i kampen om Champions League-billett for neste sesong, men for en klubb som har vunnet Serie A-tittelen ni av de elleve siste årene, er dette ikke noe å juble over. Denne uken forsvant i tillegg hele klubbstyret.

Mandag ble det kjent at hele styret til Juventus har trukket seg som følge av etterforskningen av økonomisk svindel. Det er ikke første gang gigantene blir anklaget for å drive med økonomisk småtriksing, men denne gangen skal det være noe større.

LES: Marca: Bare Ronaldos signatur mangler

Det var dette styret som hentet tilbake Massimiliano Allegri i 2021, ifølge La Gazzetta dello Sport tilbød treneren seg å trekke seg fra trenerjobben da styret forsvant.

Det som finnes av italienske sportsmedier har de siste månedene ventet på at Allegri skulle sendes ut av klubben, nå hadde Juventus mulighet til å gjøre det på en smidig måte.

Capitol: Julemarked i Oslo 2022

Likevel, ifølge La Gazzetta dello Sport fikk Allegri et no! Selv med flause i Champions League, har klubben så langt stått bak Allegri. Med det totale kaoset på styrerommet var svaret nei. Juventus trenger nå mer enn noen gang kontinuitet.

LESOGSÅ: Liverpool har peilet seg inn på VM-helt

For utenforstående et kanskje overraskende svar fra klubben, men med et styre som har trukket seg, en pågående etterforskning og et underskudd på 220 millioner pund (Sky Sports) forrige sesong fungerer ikke akkurat som fluepapir på de beste trenerne.