En gjeng Ronaldo ikke klarer å stilne. (foto: united, twitter)

Mens engelsk media ligger ute i buskene og filmer Ronaldos, Fergusons og de andre involverte hos United sine minste bevegelser, har en gjeng supportere i Madrid bestemt seg for å «hjelpe» klubben sin til å ta den rette avgjørelsen.

Da porten ble åpnet for Luis Suarez fra rivalen Barcelona, var minimalt med murring. Som den daværende Atletico-spilleren Diego Costa sa rett etter signeringen: «Vi kan ikke skjønne at Barcelona slipper Suarez». Denne sesongen vant Atletico La Liga-tittelen med 16 Suarez-scoringer.

LES: Luis Suarez følger hjertet og avviser Wayne Rooney

Da Antoine Griezmann ble hentet på leie fra Barcelona forrige sommer, var reaksjonen sterk fra Atletico-supporterne som hadde sett «sin» Griezmann forlate klubben til fordel for Camp Nou på en klønete måte (lagde blant annet en fjong dokumentar for å offentliggjøre signeringen). Diego Simeone ba Atletico-supporterne ta Griezmann imot med åpne armer.

Men er det én spiller en gjeng Atletico-supportere ikke kommer til å akseptere i drakta, er det Cristiano Ronaldo. CR7 har kostet Atletico-supporterne mye fotballsmerte gjennom æraen hos byrival Real Madrid. Det har gått sterke rykter om at agent Jorge Mendes er i forhandlinger med Atletico-ledelsen, her går grensen.

LES: Toårskontrakt ligger klar på bordet for Kasper Schmeichel

På onsdag dukket det derfor opp en ordknapp, men presis banner som ble rullet ut da Atletico spilte testkamp mot Numacia.

Ifølge Football Espana har klubbens supportere også sendt et offisielt brev til klubben, der det gis uttrykk for at en signering av Ronaldo er i direkte strid med alt klubben står for.

LES: Daily Mail: Chelsea dumper prisen på landslagsspiller

CR7 not welcome.