Ikke bare, bare for vikarierende sportsdirektør Todd Boehly '

Den marokanske landslagsspilleren Hakim Ziyech ble hentet av Frank Lampard i 2020, 44 kamper på banen forrige sesong tyder på at også Thomas Tuchel har sett den offensive midtbanespillerens verdi. Likevel, ifølge Daily Mail er de nye eierne villige til å dumpe prisen for å åpne utgangsdøra for 29-åringen.

I juli fortalte Ziyech at han hadde droppet agenten og skulle fremover selv ta seg av forhandlinger og kontraktsarbeid. Rimelig sterke signaler på at alt ikke var på stell i Zieych-leiren. Daily Mail hevder 29-åringen samtidig har besluttet seg for å forlate Stamford Bridge, selv om kontraktsutløp er først i 2025.

LES: Fikk sparken etter to kamper

Argument for Chelsea å jekke opp salgssummen for klubber som ønsker å sikre seg spilleren? Ifølge Daily Mail gjør Londonklubben det motsatte. Den engelske avisen hevder Chelsea har signalisert at Ziyech er til salgs for 8,5 miliioner pund.

Tidligere i måneden kom ryktet om at AC Milan skulle hente Ziyech på leie, med krav om kjøp for rundt 22 millioner pund, Daily Mail hevder Chelsea skal sørge for at overgangssummen ikke skal være en hindring for permanent overgang i sommer.

Ziyech ble hentet fra Ajax som Lampards første signering for 33,3 millioner pund, 8,5 millioner pund i salgssum viser at Chelsea er klar for å ta et solid tap for å frigjøre plassen.