Krever lojalitet. (foto: chelsea, twitter)

Fra tilværelsen som en av de hotteste angrepsspillerne i Bundesliga hos RB Leipzig, har det blitt noen seige sesonger på Timo Werner. Hentet inn av Frank Lampard, store utfordringer med å tilpasse seg Premier League, for så å oppleve at det løsnet under Thomas Tuchels ledelse i siste halvdel av debutsesongen. Dette var likevel ikke det endelige gjennombruddet for den tyske landslagsspilleren.

For sammenlignet med forventningene hos klubben og supporterne, er Werners 23 scoringer og 21 assists på 89 kamper ikke nok.

LES: Ronaldo vil forlenge, men..

Forrige sesong ble det puslete 4 Premier League-scoringer på 21 kamper, i sommer har exit-ryktene økt i styrke. ifølge The Guardian er det ulike toppklubber som jakter Werner, der Juventus har vært på for å leie 26-åringen.

Tyske Kicker hevder Thomas Tuchel jobber for å blokkere en exit. Nå er en manager berettiget til å kreve at bredden i troppen bærer preg av den nødvendige kvaliteten, men ifølge Kicker skal det også være et personlig element inn i denne historien.

Forrige uke skal Werner ha fått spørsmål fra journalister om fremtiden, der han hadde svart at han ville være fornøyd hvor som helst… Et herlig positivt svar, men for Tuchel, som umiddelbart slang ut med «at han personlig ville vært den mest fornøyde i verden hvis han spilte for Chelsea..», var dette et hån.

RB Leipzig har ifølge Kicker vært på med et konkret bud for å hente Werner tilbake og gi ham de beste arbeidsforholdene frem mot VM-sluttspillet i november, nå kan det stå og falle på humøret til Thomas Tuchel.