Jules Koundé

Sky Sports melder at Jules Koundé er klar for Barcelona i en overgang verdt over en halv milliard. Sevilla manager Julen Lopetegui har vært krystallklar på at han ikke ønsker å selge midtstopperen, men ble «overkjørt» da både Chelsea og Barcelona kom på banen med svært hyggelige bud.

For tre år siden hentet Sevilla 23 åringen i Bordeaux som han hadde spilt fro siden han var en liten gutt. – Det tok fullstendig av etter overgangen til La Liga.

Jules Koundé har blitt svært viktig for Sevilla med 133 kamper for klubben, i tillegg har han så langt spilt 11 landskamper for Frankrike.

Les: Ronaldo vil forlenge, men..

Chelsea skal ha budt 55 millioner pund, en sum som Sevilla aksepterte og Jules Koundé var slettes ikke motvillig. – Men så satte Barcelona manager Xavi Hernandez inn støtet. Xavi Hernandez spilte en «nøkkelrolle» i å overbevise Koundé om å droppe Chelsea for en overgang til de katalanske gigantene.

Etter litt tautrekking klarte Sevilla å få Barcelona til å matche Chelsea budet.

Barcelona har allerede signert Raphinha og Robert Lewandowski for over én milliard kroner denne sommeren. I tillegg har Andreas Christensen og Franck Kessié kommet gratis.

Les: Gary Neville ber Frenkie De Jong å ta rettslige skritt mot Barcelona