Roberto Firmino

Det måtte nesten komme, brasilianske Roberto Firmino som har vært på Anfield siden 2015 er i følge Corriere dello Sport svært nær en overgang til Juventus. – Det er bare et år igjen av hans avtale og da blir det enten reforhandlinger eller salg. Liverpool har styrket seg betraktelig på angrepssiden med milliardovergangen for Darwin Núñez og en kostbar forlengede av Mohamed Salah.

Den gamle dame som er svekket etter at Paulo Dybala forlot klubben til fordel for Roma og den oppskriftsmessige skaden til Paul Pogba må ut og hente forsterkninger både på spissplass og på midtbanen.

Supporteropprør: «CR7 not welcome!»

Liverpool manager Jürgen Klopp har ikke lyst til å gi slipp på Roberto Firmino, men skal erkjenne at de ikke vil ha mulighet til å øke lønna for å matche det Juventus stiller med.

I hele sommer har det gått rykter om en overgang, dette arbeidet skal ha blitt intensivert de siste dagene. Spissen skal være «svært nære» en overgang til Juventus.

LES: Toårskontrakt ligger klar på bordet for Kasper Schmeichel

Også Bayern München som har forkastet Cristiano Ronaldo har sine følere ute, men vil ikke delta i en budkrig med Juventus.