Please, ta en siste dans i Prtemier League. (foto: nice, twitter)

Det har vært tungt å følge Kasper Schmeichels overgang fra stjernestatus i Premier League til utskjelt «primadonna» i Ligue 1. I høst kom heldigvis endringen. Fra å bli pepet ut av egne supportere, spilte dansken seg inn som klubbens beste spiller. Selv Nice-trener Lucien Favre begynte å trekke frem superlativene når han skulle beskrive keeperen. Så når ting faller på plass for Schmeichel, er det selvfølgelig på tide med store endringer.

For to dager siden gikk Nice på et sjokktap (1-0) mot tredjedivisjonsklubben Le Puy-en-Velay i cupen. Sammen med en skuffende 11. plass i Ligue 1, blir dette for dårlig for klubbledelsen og eier Jim Ratcliffe. Ifølge L’Equpe er avgjørelsen tatt om å gi Favre sparken. 65-åringen erstattet i sommer Christophe Galtier som forsvant til PSG, Favre har allerede gjort sitt.

LES: Guardiola advarer Chelsea-eierne

Det franske mediet hevder oppsigelsen skjer i løpet av noen dager, der Didier Digard får ansvaret som vikar. Da får vi se hvordan trenerskiftet påvirker vår favorittdanskes posisjon i klubben.

LES OGSÅ: Roberto Martinez har signert!