Ikke gjør noe dumt nå, Boehly. (foto: city, twitter)

Chelsea-supportere ropte på Thomas Tuchel i takt med at Manchester City harmet inn scoringer i søndagens FA Cup-kamp,etter kampen gikk «fotballprofessor» Guardiola ut og advarte Chelsea-eierne.

4-0 seier til City i en kamp der Guardiola ikke så behovet for å benytte seg av sitt ekstreme norske angrepsvåpen. I Premier League ligger Potter og Chelsea ti poeng unna Champions League-billett på fjerdeplass. Da Todd Boehly mistet tålmodigheten med Tuchel, var situasjonen sportslig lysere for Chelsea. Den naturlige reaksjonen for de amerikanske eierne blir å la panikkimpulsen styre og kvitte seg med Potter. Pep Guardiola mener dette blir helt feil.

LES: Potter gir oppdatering på tre skader

-Jeg ville ha sagt til Todd Boehly at han skal gi Graham Potter tid. Gi ham tid. Alle managere trenger tid. Jeg vet at store klubbers resultater er viktige, men gi ham tid. Det han gjorde med Brighton var outstanding, men alle trenere trenger tid. Hos Barcelona trengte jeg ikke to sesonger, for jeg hadde Messi der, kommer det fra Guardiola etter FA Cup-kampen.

LES OGSÅ: Dyttes inn i jobben som «viser finger’n» til det franske fotballforbundet

Hos Brighton fikk Graham Potter styre showet, spørsmålet er hvem som egentlig tar avgjørelsene på Stamford Bridge. Vi tror dessverre ikke Boehly er typen til å lytte til Guardiola. Går det skeis med prosjektet hans, trengs en syndebukk som skal dekke over at det var en feil å gi Thomas Tuchel sparken allerede i i begynnelsen av september. Akkurat nå sitter Potter lagelig til for å bli denne syndebukken.