Ronaldo gjør seg klar. (foto: ronaldo, twitter)

Mens Al-Nassr-supporterne venter på at de skal få troppe opp på stadion iført sin blågule CR7-drakt og se ikonet in action, dabber interessen for 37-åringen ellers av. Når han nå forsvinner fra de største fotballscenene, blir selve kampene og prestasjonene til Ronaldo av mindre interesse. Det vil si, helt til han drar på seg den portugisiske landslagsdrakta. Etter mandagens signering i Portugal, kan det se lyst ut for 37-åringen frem mot EM 2024.

Ronaldo-fansen satt igjen med en bitter smak etter VM i Qatar. Deres store helt skulle etter den fremprovoserte exiten fra Manchester United vise at han fortsatt er en av de store. Det endte med benkesliting og én scoring. Det vil si at VM-sluttspillet egentlig ble en forlengelse av siste pinefulle sesongen hos Man United.

LES: Store endringer på gang hos Schmeichel

På mandag signerte Roberto Martinez jobben som Ronaldos ny landslagstrener, dette kan by på nye muligheter for CR7.

Han har ledet Swansea og Everton, men det har vært som belgisk landslagstrener at Roberto Martinez har jobbet seg inn i det øvre sjiktet av trenere. Belgia har de siste årene hatt en råsterk plassering blant verdens beste fotballnasjoner på FIFAS ranking, i VM 2018 ble det bronse. Så kom den altfor tidlige exiten i VM 2022, Roberto Martinez var historie som landslagstrener for De Bruyne og gjengen.

Det gikk likevel ikke lange tiden før noen har utnyttet muligheten ved Martinez sin oppsigelse. Mandag kom bekreftelsen på at Portugal har gitt spanjolen ansvaret for det portugisiske landslaget frem mot EM 2024 etter at Fernando Santos fikk sparken etter å ha blitt sendt ut av VM med tap mot Marokko i kvartfinalen.

LES: Innfører ny knalltøff regel på Old Trafford

Det blir spennende å følge med på hvilken rolle Martinez ser for seg å gi Ronaldo. Hos Belgia tok Martinez med den tidligere største belgiske stjernen Eden Hazard med til Qatar, dette på tross av at 32-åringen hadde fattige to hundre minutter på kamparenaen hos Real Madrid. For Martinez var potensialet Hazard har til å bli en gamechanger i enkeltkamper viktigere enn kampformen før mesterskapet.

Følger Martinez samme linje hos Portugal, skal Ronaldo hentes inn når det spilles om kvalifisering og så medaljer i Tyskland 2024.

LES: Guardiola advarer Chelsea-eierne