Michael O'Neill

Kultklubben Stoke City har ambisjoner å gjøre som flere av de gamle gode klubbene å en vakker dag komme seg opp til Premier League igjen. – De ser fra Leeds United og Nottingham Forest at det er mulig å komme tilbake til øverste divisjon. – Og når til og med Brentford som har forsøkt mer enn noen klarer det er det motiverende for Stoke City.

«The Potters» har ikke hatt den starten på sesongen som direktør Tony Scholes snakket om i sommer. – Det er allerede langt opp til Sheffield United som leder Championship med full pot. – 10 poeng på fem kamper.

Etter gårsdagens 0 – 1 tap på Britannia Stadion mot Sunderland var det slutt på tålmodigheten, i dag kom beskjeden om at Stoke City sparker manager Michael O’Neill.

Les: Bekreftet: Dropper Manchester United

Stoke City har hatt en tøff start på sesongen med fire poeng på fem runder i Championship i skrivende stund ligger de på 21.plass .

Michael O’Neill tok over klubbens A-lag i 2019 og ledet i fjor klubben til 14. plass i engelsk andredivisjon. Fremover vil assistenttrener Dean Holden midlertidig lede laget.

Stoke møter Blackburn på bortebane på lørdag i Championship.

Les: «Min skyld» blir TV-serie